• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un mesaj al soţului Oanei Roman privind o iminentă despărţire a făcut vâlvă printre apropiaţii vedetei. În tot acest timp, Marius Elisei şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat „singur”, iar fiica fostului premier pare că a ajuns la capătul puterilor, potrivit click.ro.

„Într-un final….aşteptarea a luat sfârșit. Drumurile noastre …sunt diferite…. O zi frumoasă.. vă doresc!”, a scris Marius Elisei fără să dea alte detalii, conform sursei citate. La o zi distanţă de la cele întâmplate, Oana Roman a publicat pe pagina ei dedicată prietenilor un mesaj prin care lasă să se înţeleagă că nu mai face faţă valului de întrebări pe această temă. „Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.

Citeşte articolul complet: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-disperata-dupa-anuntul-divortului-am-obosit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava