Concert pascal
MOPAN Suceava

De-a lungul ultimelor luni de zile, nenumărate nume au fost menționate în discuția despre succesorul faimosului actor Daniel Craig, pentru rolul lui James Bond. Se pare că producătorii s-au decis, în sfârșit, cine va fi următorul Agent 007, iar alegerea este una care poate să surprindă mulți fani! Este vorba despre actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, potrivit click.ro.

De la Idris Elba până la Cillian Murphy, nenumărate nume au fost vehiculate, atunci când a fost vorba despre ce actor va fi distribuit în rolul faimosului spion James Bond. Ei bine, potrivit informațiilor de la Daily Mail, se pare că, în sfârșit, căutările producătorilor au ajuns la final! Aaron Taylor-Johnson ar fi cel ales să îi urmeze în rolul spionului englez interpretat în cele mai recente filme James Bond de către Daniel Craig.

Aaron Taylor-Johnson, în vârstă de numai 33 de ani, a declarat că este un compliment fantastic pentru el faptul că publicul îl consideră o alegere favorită pentru rolul lui James Bond. Poate că pasionații de film îl vor recunoaște pe actorul britanic din filme precum „Nocturnal Animals”, „Kick-Ass”, „Nowhere Boy”, „Avengers: Age of Ultron”, iar, nu în ultimul rând, „The Bullet Train”.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/s-a-aflat-ce-actor-va-fi-noul-james-bond-sotia-2348588.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava