Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 a avut premiera mondială marţi seară, la Londra, în prezenţa ducilor de Cambridge şi a prinţului Charles. Toți ochii au fost ațintiți către superba Kate Middleton, dar și spre Lashana Lynch, actrița care s-a alăturat distribuției și care va prelua celebrul număr 007, notează click.ro.

Noul agent 007 din seria James Bond va fi o femeie de culoare. Este vorba despre Lashana Lynch, care va prelua celebrul număr 007 al MI6, în următorul film al francizei „James Bond”.

Născută pe 27 noiembrie 1987, Lashana Lynch are origini jamaicane, dar este născută și crescută în Londra. Și-a făcut debutul în „Fast Girls”, din 2012, dar rolul ei important a fost cel al pilotului de luptă Maria Rambeau în „Captain Marvel” (2019). Vestea că ea a primit faimosul cod 007 al lui Bond a stârnit vâlvă pe rețelele sociale, actrița lovindu-se de un val de ură la momentul respectiv, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cine-este-lashana-lynch-noul-agent-007-din-seria-james-bond-care-este-rolul-ei-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava