Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmele James Bond au scris, cu siguranță, istorie, chiar și cei ce nu le-au urmărit știind cine este „agentul 007” sau măcar celebra replică „I am Bond, James Bond”. După 16 ani în care Daniel Craig a jucat rolul principal al spionului Bond, la începutul acestui an, actorul și-a încheiat „mandatul”, notează click.ro.

Rolul lui James Bond, cu numele de cod 007, personaj bazat pe romanele lui Ian Fleming, a fost jucat, de-a lungul timpului, de mulți actori celebri, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Mulți se gândesc însă la cel din urmă când aud de pelicula „James Bond” și se spune că actorul Daniel Craig a livrat unele dintre cele mai bune filme ale francizei, deși actorul a povestit că „a trăit un coșmar din cauza rolului”. Asfel, înlocuitorul său trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind greu de urmat. Există, însă, anumiți favoriți, printre care și Tom Hardy, conform sursei citate.

 

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ce-actor-celebru-l-ar-putea-inlocui-pe-daniel-407220.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava