Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua platformă de recrutare și dezvoltare personală SmartDreamers vine cu oferte de joburi nișate pe segmentul de vârstă 18-35 de ani. Pe site-ul de recrutare www.smartdreamers.com, tinerii găsesc deja sute locuri de muncă permanente, temporare, internship-uri și freelance. Ofertele de muncă vin de la companii precum Bosch, Nestle, Procter&Gamble, Poșta Româna, Aiesec sau SAP România.

Șomajul în rândul tinerilor, o problemă reală în România

SmartDreamers reprezintă o soluție pentru tinerii aflați în cautare de joburi, aceștia fiind un segment reprezentativ al forței de muncă disponibile, dar cu reale probleme de angajare. Conform datelor ANOFM, peste 130.000 de tineri din România au dificultăți în găsirea unui loc de muncă potrivit aspirațiilor și experienței lor. La finele trimestrului al III-lea din 2013, tinerii cu vârsta până la 24 de ani reprezentau 23,2% din totalul șomerilor la nivel național. Acestora li se adaugă studenții, precum și cei care nu s-au înregistrat ca şomeri, astfel că cifrele reale sunt mult mai mari.

Joburi permanente, temporare, internship-uri sau freelance pentru tineri

Joburile sunt potrivite unui număr mare de candidați, în funcție de aptitudini și experiență. Candidații înscriși pe smartdreamers.com au la dispoziție sute de locuri de muncă permanente, temporare, freelance și internship. De exemplu, aceștia pot aplica pentru un post permanent de Technical Development Specialist la Electronic Arts (EA – creatorii cunoscutelor jocuri Fifa) în București, un post de Sales Analyst la Cluj-Napoca, în cadrul Emerson România, un job permanent de Design Engineer la Takata, în Arad sau pentru un post de Java Developer la Iași, pentru AquaSoft. SCC România pune la bătaie un post permanent de Asistent Resurse Umane la Bacău, în timp ce candidații din Timișoara pot aplica pentru postul de ABAP Consultant la SAP România. Tjobs Recruit caută un Marketing Manager la Târgu-Mureș, iar la Craiova e disponibil și un job de IT Desktop Support Technician la Ubisoft. Nu lipsesc nici joburile externe, precum internship-ul oferit de AIESEC pe postul de Profesor de Engleză în Krasnodar, Rusia.

“Modelul nostru de business ne permite să susținem postarea gratuită a anunțurilor de recrutare, astfel că platforma noastră va deveni în scurt timp sursa numarul unu de joburi pentru tineri. Am alcătuit o echipă tânără formată din foști angajați și angajatori în diverse domenii de activitate, precum HR, IT, vânzări sau marketing. Obiectivul nostru e simplificarea conexiunii dintre companii şi candidaţi, fie că sunt la început de drum, fie că au deja experiență de muncă sau sunt în căutarea unei surse suplimentare de venit”, afirmă Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.
Platforma de recrutare smartdreamers.com simplifică selecția candidaților pentru companii. Pe baza algoritmului Talent Match, fiecare candidat care aplică la un job primește automat o notă de eligibilitate de la 1 la 10, notă calculata pe baza a peste 40 de variabile. Tinerii cei mai potriviți pentru fiecare job vor fi primii în lista candidaților. Altfel spus, companiile sunt ajutate să-și găsească cei mai buni candidați pentru joburile puse la bătaie.

SmartDreamers e mai mult decât o platformă de joburi

SmartDreamers este o unealtă ideală în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională. Cu sfaturi utile, interviuri cu tineri care au cunoscut succesul în diverse domenii de activitate, dar și cu reprezentanții companiilor aflate în căutare de tineri. Acestea se regăsesc pe blogul smartdreamers.com/blog, construit special ca să apropie candidații de angajator și angajatorii de candidații la joburi.

Atât candidații, cât și companiile, au început deja să se înscrie pe platforma smartdreamers.com. Indiferent de județ, localitate, domeniu de activitate și experiență, mii de tineri români aflați în căutarea unui job au parte acum de o șansă nouă, reală, pentru o carieră de succes.

S-a lansat platforma SmartDreamers, noua sursă de joburi pentru tinerii din România, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava