Concert pascal
MOPAN Suceava

Salman Khan, celebrul actor din India, a fost victima unor atacatori periculoși. Totul s-a petrecut duminică, pe 14 aprilie, când mai mulți criminali ce aparțin unei grupări religioase au tras focuri de armă în casa vedetei de la Bollywood, notează click.ro.

Locuința lui Salman Khan, aflată în cartierul Bandra din Mumbai, a fost ținta de răzbunare a unor criminali periculoși. Atacatorii au tras 5 focuri de armă în casa actorului, dorindu-și să se răzbune din cauza unei întâmplări provocate de familia acestuia în urmă cu 20 de ani.

Indivizii se aflau pe motociclete în momentul în care au tras focuri de armă către locuința lui Salman Khan. Ulterior, aceștia s-au făcut nevăzuți, însă polițiștii au reușit să îi identifice. Cei doi bărbați în vârstă de 23 și respectiv 24 de ani, fac parte dintr-o bandă criminală a unei secte religioase. Vicky Gupta și Sagar Kumar Palak se află acum în arest, conform sursei citate. La momentul infracțiunii, starul de la Bollywood se afla în casă alături de câteva rude. Din fericire, aceștia au scăpat fără nicio vătămare corporală.

Se pare că atacatorii au avut și un motiv pentru care au încercat să se răzbune pe iubitul Iuliei Vântur. În urmă cu mai bine de 20 de ani, familia lui Salman Khan a ucis două antilope, iar faimoasa bandă Bishnoi consideră că animalele sunt sacre. Astfel, cei care le-au omorât au încălcat principiile sectei.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/salman-khan-victima-unor-criminali-periculosi-ce-2355253.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava