Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul britanic Sam Smith a reușit să doboare două recorduri Guinness în doar o lună de zile, notează contactmusic.com.

Interpretul piesei ´Stay With Me´ a doborât recordul pentru cele mai multe săptămâni consecutive de prezență în Top 10 Albume din Marea Britanie a unui debut muzical cu discul său ´In the Lonely Hour´.

Acest record a început în luna mai a anului 2014, când albumul a intrat în Top 10, iar performanță a fost atinsă după ce a ieșit din top săptămâna trecută, după 69 de săptămâni consecutive de prezență. Anteriorul record a fost stabilit de Emeli Sande, care a rămas în Top 10 timp de 63 de săptămâni cu discul ei de debut ´Our Version of Events´.

Sam a mai primit un certificat pentru a marca performanța de a fi primul artist care obține primul loc în top cu o piesă de pe coloana sonoră a unui film cu James Bond. Single-ul care a reușit să se poziționeze pe locul întâi se numește ´Writing’s on the Wall´ și este tema muzicală a filmului ´Spectre´, conform sursei citate.

Sam a spus: ˝Acest lucru este atât de uimitor! Este o onoare deosebită să fiu recunoscut de Guinness World Records. Ultimele 18 luni au însemnat o perioadă incredibilă – albumul a depășit până și cele mai îndrăznețe vise ale mele datorită sprijinului nemaipomenit al fanilor mei, iar să înregistrez prima piesă a unui film Bond care a atins prima poziție a topului în Marea Britanie a fost un adevărat privilegiu.˝

Starului britanic i s-au oferit ambele certificare, care atestă recordurile, săptămâna trecută la Londra, la RAK Studios.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava