Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Albumul ´In The Lonely Hour´ al cântărețului britanic Sam Smith a atins o piatră de hotar pe care doar The Beatles au mai marcat-o, scrie contactmusic.com.

Interpretul și-a asigurat locul în istoria topurilor, după ce a atins o performanță demnă de trupa The Beatles. El a devenit singurul artist de la celebrul grup care a petrecut aproape un an în top 5 cu piese de pe albumul de debut, de un succes răsunător, ´In The Lonely Hour´.

Discul artistului a stat până acum 50 de săptămâni în topul 5 al albumelor din Marea Britanie, potrivit Companiei Official Charts. Această realizare e cu doar o săptămână mai puțin decât cea a  albumului The Beatles din 1963, cu care grupul au reușit să stea 51 de săptămâni în top, ´Please Please Me´.

Singurul caz care s-a apropiat de recordul trupei The Beatles a fost al duetului de folk american Simon and Garfunkel, a cărui album ´Bridge Over Troubled Water´ a stat 52 de săptămâni în top 5, după lansarea din anul 1970. Dar acela a fost discul final al cântăreților de mare succes și nu albumul de debut, conform sursei citate.

Vorbind pentru Official Charts Company, Smith a spus: ˝Să văd acest clasament mă face să mă simt cu adevărat foarte ciudat, dar, de asemenea, nebunește de fericit și foarte recunoscător tututror celor care au cumpărat albumul. Nu mai sunt atât de singur!˝

Anul trecut, cântărețul de 23 de ani a devenit singurul artist care a vândut 1 milion de albume și în Marea Britanie și în Statele Unite. Succesul masiv al discului ´In The Lonely Hour´ i-a adus interpretului 4 premii Grammy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava