Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith a sărbătorit succesul pe care l-a avut la gala premiilor Grammy mâncând la fast food cu familia sa, potrivit contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‚Stay With Me’, care a câștigat premiile ‚Cel mai bun artist debutant’, ‚Albumul anului’, ‚Cântecul anului’ și ‚Cel mai bun album pop vocal’la cea de-a 57-a ediție a galei prestigioaselor premii Grammy, a declarat în emisiunea ‚Ellen DeGeneres Show’: „A fost o noapte atât de ciudată. Nu am vrut să particip la nicio petrecere cu celebrități. Am fost la sediul casei mele de discuri. Și, mi-am luat părinții și pe surorile mele mai mici și am mâncat acolo niște burgeri. Asta am făcut.”

Tot în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Sam a reflectat și asupra modului în care viața sa s-a schimbat în ultimele douăsprezece luni. El a spus, potrivit sursei citate: „Este ceva de necrezut. Chiar nu mă așteptam să se întâmple asta. Este incredibil. Tot mă bufnește plânsul. În această dimineață am început să plâng la duș. Nu-mi vine să cred. Și anul trecut am fost la gala premiilor Grammy, dar nimeni nu știa cine sunt… Totul este foarte ciudat. Viața mea s-a schimbat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava