Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

În urmă cu ani de zile, Sanda Ladoși demasca industria muzicală românească prin expunerea anumitor situații neplăcute prin care trec anumite artiste în devenire. În anul 2017, cântăreața era prezentă în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată la Antena Stars, și a condamnat amantlâncurile din showbiz-ul intern românesc, expunând anumite situații jenante de care se lovesc cele care activează în muzică, notează click.ro.

Vedeta se numără printre puținele persoane publice din România care au găsit curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume. Sanda Ladoși și-a amintit de perioada în care activa în domeniul muzical și mărturisea că primea gratis piese din partea compozitorilor, în timp ce alte colege de breaslă erau nevoite să treacă prin paturile respectivilor.

„Fie plăteşti piesa, fie eşti soţia sau iubita cui trebuie! (…) Sunt nişte reţete pe care le urmează. (…) Şi pe vremea existau anumite parti-pris-uri, care se ştiu. În sensul că erau soţiile compozitorilor. Dar era un procent de 10%. Acum este proporţia schimbată…”, a afirmat Sanda Ladoşi la acea vreme, în emisiunea mai amintită.

Cu toate că nu susține minciuna, Sanda recunoștea că și ea a fost nevoită să mintă în anumite momente, din dorința de a ajuta și de a nu face rău persoanelor care nu ar fi rezistat să afle adevărul.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sanda-ladosi-da-de-pamant-cu-amantlacurile-din-2342197.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava