MOPAN Suceava

Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a primit în cursul zilei de ieri mai multe grupuri de  la biroul său parlamentar din cartierul Ițcani. Zeci de colindători, de toate vârstele, s-au întâlnit cu Moș Crăciun de la care copiii au primit daruri sub formă de obiecte vestimentare, dulciuri și fructe.

Conform tradiției, colindătorii au putut gusta din cozonacul bucovinean, gazdele oferindu-le și colăcei și mere. De asemenea, invitatele speciale ale momentului, Andreea Chisăliţă și Alexandra Alexandriuc, i-au încântat pe cei prezenți cu colinde din zona noastră.

„Moș Crăciun a venit anul acesta din nou în Ițcani pentru ca acești minunați copii să se bucure de atenția pe care o merită. Moș Crăciun a oferit copiilor daruri din tot sufletul, pornind de la scrisorile pe care le-a primit de la cei mici. Dorința copiilor de a se întâlni cu Moș Crăciun le-a fost îndeplinită.
Am avut în această perioadă o foarte bună comunicare cu Moș Crăciun care a oferit daruri unor copii cuminți din municipiul Suceava și din Centrul de plasament „Mihail și Gavril” din Solca și îi mulțumesc pentru aceasta.
Acest eveniment din Ițcani este unul tradițional, oferindu-ne posibilitatea de a ura „în direct” sucevenilor Sărbători minunate și un An Nou mai bun, cu sănătate”, a precizat Sanda-Maria Ardeleanu.

Sanda-Maria Ardeleanu a primit colindători, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava