Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost paradă de ținute extravagante zilele acestea, la Săptămâna Modei de la Paris. Sânii dezgoliți au fost vedetele acestui eveniment, notează click.ro.

Sora lui Miley Cyrus, Noah (23 de ani), a purtat o rochie îndrăzneață de la Stephane Rolland, de culoare neagră. Ținuta artistei, care se laudă cu o avere de 3 milioane de dolari, a avut o tăietură curajoasă în zona bustului și un lanț uriaș care i-a acoperit decolteul. La fel ca sora ei, Noah este cunoscută pentru ținutele extravagante și pentru lipsa de inhibiții. Bruneta pozează adesea în ținute sumare.

Doja Cat (27 de ani) a șocat din nou, după ce s-a transformat în bărbat, la prezentarea Viktor & Rolf. Inițial, fotografii prezenți la eveniment nu au recunoscut-o pe celebra artistă, care are o avere de 8 milioane de dolari. Cu un look care amintește de celebrul pictor Salvador Dali, Doja a pășit încrezătoare pe covorul roșu, îmbrăcată într-un costum flamboaiant, în dungi verzi, albe și maro, potrivit sursei citate. Mustața, sprâncele și ciocul au fost făcute toate din gene false, după ce a fost criticată că nu și-a pus gene la evenimentele trecute.

Citește articolul complet și vezi FOTO/VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sani-goi-si-tinute-trasnite-la-saptamana-modei-2237500.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava