MOPAN Suceava

Miley Cyrus a cumpărat o podgorie și o fermă în Hidden Hills, California, cu 5 milioane de dolari, conform contactmusic.com. Se crede că interpreta piesei ´Wrecking Ball´ a cumpărat proprietatea după ce în luna ianuarie s-a descoperit că părinții ei, Tish Cyrus, 48 ani, și Billy Ray Cyrus, 53 ani, și-au scos casa la vânzare pentru suma de 5,6 milioane dolari.

Ediția electronică a TMZ a anunțat că artista căuta siguranță, după ce a avut parte de 3 spargeri în casa ei din Toluca Lake, într-un intervalul de un an în care a locuit acolo. Potrivit Woodbridge Group, – care a deținut casa anterior pentru suma de 4.037.000 dolari – aceștia urmau să demoleze via și ferma care vin la pachet cu 6.500 metri pătrați de teren, șapte dormitoare și vederi panoramice ale podgoriei de la toate ferestrele, mai scrie sursa citată.

Grupul a declarat pentru ediția online a ´New York’s Page Six´: ˝Am cumpărat-o cu intenția de a o dărâma și a construi un conac acolo, pe o suprafață de 10-15.000 metri pătrați.˝ Casa este, de asemenea, înconjurată de padocuri, 10 hambare, coteț pentru găini și viță de vie.

Starul, în vârstă de 22 de ani, a achiziționat proprietatea prin intermediul fondului ei fiduciar ´Sunshine Girl´ și va avea vecini de înaltă clasă, printre care Kim Kardashian, Jennifer Lopez, The Osbournes și mulți alții. Compania imobiliară a refuzat să comenteze.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava