Concert pascal
MOPAN Suceava

Şapte pompieri militari suceveni au fost avansaţi în gradul următor, înainte de termen, în cadrul unei festivităţi care a avut loc astăzi la sediul ISU „Bucovina”.

Asta, pentru rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice. Astfel, un maior a fost avansat la gradul de locotent-colonel, iar un locotenent la cel de căpitan.

Totodată, patru plutonieri majori au devenit plutonieri adjutanţi, în timp ce un plutonier a fost avansat la gradul de plutonier major.

Şeful ISU Suceava, generalul de brigadă doctor Ion Burlui, le-a oferit noile trese celor şapte pompieri, în baza unui Ordin semnat de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea şi de comandantul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul doctor Nicolae Cornea.

În acelaşi cadru festiv, patru angajaţi ai ISU „Bucovina” au primit din partea generalului Burlui plachete onorifice, distincţii de serviciu-insigne simbol şi insigne onorifice – „Pompier de onoare al judeţului Suceava” şi „Salvator de onoare al judeţului Suceava”, pentru rezultatele obţinute.

Altor 105 cadre militare le-au fost înmînate diplome de merit, iar publicaţia „Agenda Pompierului” a acordat diplome de merit şi insigne „Cavaler al frontului incandescent” pentru 11 pompieri militari suceveni. Evenimentul de astăzi a fost organizat cu două zile înaintea sărbătoririi Zilei Pompierilor din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava