Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a fost pronunțat oficial, iar atmosfera dintre cei doi foști parteneri de viață continuă să fie una tensionată. La începutul săptămânii s-au întâlnit la Tribunalul din Buftea și, deși nu și-au vorbit, fiecare dintre ei a oferit declarații după ieșirea din sala de judecată. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, îl atacă dur pe Laurențiu Reghecampf, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a participa la procesul de divorț desfășurat la Tribunalul din Buftea. Nu și-au rostit niciun cuvânt și au trecut unul pe lângă celălalt. Anamaria Prodan a sosit însoțită de Sarah și Rebecca Dumitrescu, fiicele pe care le are din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, dar și de Laurențiu Jr, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a susținut că antrenorul Craiovei și-a ignorat propriul copil, în timp ce Reghecampf a negat vehement afirmațiile făcute de Anamaria Prodan.

„Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a declarat Sarah, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sarah-dumitrescu-atac-fara-precedent-520629.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava