MOPAN Suceava

Sarah Jessica Parker şi Robert Downey Jr au avut o relaţie de şapte ani, din 1984 până în 1991.

Cei doi formau un cuplu pe vremea când actorul se lupta cu dependenţa de droguri şi alcool, iar Sarah Jessica Parker spune că experienţa de a avea grijă de iubitul ei de la acea vreme a pregătit-o pentru a fi mamă.

Actriţa a spus pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „(Relaţia cu Robert) m-a învăţat să iubesc. Poate m-a învăţat, într-un fel, să fiu mamă, pentru că, într-un final, ajunsesem să am grijă de Downey, iar felul în care mă preocupa binele lui se potriveşte unui părinte. Într-o anumită măsură, întrebările de atunci mi le pun şi acum – am un băiat de aproape 14 ani – ce ar trebui să fac şi ce nu pentru James Wilkie. Cum ar fi ‘când ar trebui să-l las să piardă ceva?’, ‘când să mai las de la mine?’, ori ‘când să-l las să aibă o relaţie?’. Aşa că, eu cred că am învăţat multe. Nu îţi dai seama de ceea ce înveţi când trăieşti experienţa. Doar simţi zilele trecând, ai grijă de oamenii de lângă tine şi îi iubeşti şi încerci să îi protejezi de orice.”

Sarah Jessica Parker şi Robert Downey Jr au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut la filmările pentru pelicula ‘Firstborn’. S-au despărţit în 1991 din cauza dependenţei de droguri şi alcool a actorului.

La începutul acestui an, starul din ‘Iron Man’ a spus despre relaţia pe care a avut-o cu actriţa: „Eu şi Sarah am avut o relaţie foarte conservatoare, având în vedere că ea era normală, iar eu o luasem razna. Am făcut ce am putut mai bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava