Concert pascal
MOPAN Suceava

Sarah Jessica Parker nu ar da niciodată sfaturi de modă deoarece crede că stilul este un lucru foarte personal, scrie contactmusic.com. Actrița, în vârstă de 50 de ani, a fost recunoscută ca un simbol al stilului datorită rolului Carrie Bradshaw din filmul ´Sex and the City´, dar ea este de părere că alegerile în materie stil ale femeilor ar trebui să fie personale.

Ea a spus: ˝Nu este treaba mea să spun vreunei femei ce ar trebui să facă sau să nu facă.˝ ˝Pur și simplu nu intru în astfel de conversații. Fiindcă ce cred eu că este o necesitate poate fi complet și radical contrar de ceea ce descrii tu ca fiind obligatoriu. Așa că nu dau sfaturi niciodată…˝ ˝Sunt milioane de femei diferite și sunt de diferite mărimi și forme, și au un trecut etnic divers și diferite culori, și au nevoi variate și dorințe felurite și fantezii aparte.˝

Sarah – care are copiii James, de 12 ani, și gemenii Marion și Tabitha, de 5 ani, cu soțul său Matthew Broderick – lucrează la o colecție de pantofi cu Zappos Couture și recunoaște că este foarte ˝sentimentală˝ în ceea ce privește încălțămintea, mai notează sursa citată.

Ea a declarat pentru PopSugar: ˝Am fost norocoasă, după cum știți, să interpretez pe cineva care purta o mulțime de pantofi. Și, în timp ce purtam toți acei pantofi, mi-am făcut o grămadă de amintiri, de asemenea. Așa că sunt destul de sentimentală în legătură cu un număr decent de pantofi, să fiu sinceră.˝ Vedeta insistă că ține cont doar de părerea proprie când își cumpără pantofi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava