Concert pascal
MOPAN Suceava

Sarah Michelle Gellar vrea să-și învețe copiii ce înseamnă ˝conștiința socială˝ în timpul muncii sale din cadrul organizației ´No Kid Hungry´ (´Niciun copil înfometat´), potrivit contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 38 de ani – care are copiii Charlotte, în vârstă de 5 ani, și Rocky, de 2 ani, cu soțul ei Freddie Prinze Jr. – lucrează momentan cu ´No Kid Hungry´, o fundație care are ca scop să oprească înfometarea infantilă din America. Ea s-a alăturat proiectului pentru a ajuta oamenii și pentru a-și educa proprii copii despre ˝conștiința socială˝.

Ea a declarat: ˝Atunci când devii părinte realizezi că nu ești responsabil doar de copiii tăi, ci și de copiii tuturor. Chiar am căutat o cauză pentru care să lupt, la nivel local și național, care să includă copiii. De asemenea am căutat un loc în care pot să le aduc la cunoștință copiilor mei ce înseamnă conștiința socială. Nu pot doar să-i spun fiicei mele: ´Există copii înfometați în lume.´ Am nevoie ca ea să înțeleagă că acei copii înfometați pot locui chiar în apropierea noastră, iar asta reprezintă o adevărată problemă. Cred că cel mai important lucru în legătuă cu ´No Kid Hungry´ este că cei de acolo nu spun doar că există o problemă, ci dețin soluția.˝

Organizația vrea să se asigure că toți copiii din Statele Unite au acces la mâncare sănătoasă la școală și acasă printr-o varietate de inițiative, iar starul din serialul ´Buffy, The Vampire Slayer´ speră să răspândească mesajele acesteia atunci când vine vorba de educarea fiicei sale pentru a face alegeri alimentare sănătoase, mai scrie sursa citată.

Ea a mai spus în cadrul interviului acordat revistei People: ˝Vreau să-i placă mâncarea și să învețe că nu toate alimentele provin dintr-o cutie sau dintr-un automat. Cred că dacă implici copiii în procesul de alegere a alimentelor sănătoase și îi faci să înțeleagă de unde provin acestea și cum sunt cultivate, ei vor deveni conștiincioși. Asta vrei să facă – să preia controlul asupra propriilor corpuri și asupra lumii în care trăiesc.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava