• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Săptămîna aceasta, polițiștii de imigrări din Suceava au depistat 6 cetățeni din Republica Moldova, cu vîrste cuprinse între 20 şi 31 de ani, care nu respectau scopul declarat la intrarea în România și desfăşurau activităţi lucrative ziliere fără forme legale. Ca urmare, poliţiştii de imigrări au emis pe numele lor decizii de returnare sub escortă. Cetățenii moldoveni au fost conduşi pînă la graniță, în vederea îndepărtării din România în termen de 24 de ore. La ieşirea din România, pe numele lor, a fost instituită măsura de interzicere a intrării în ţara noastră, pentru o perioadă de 6 luni. Tot săptămîna aceasta, a fost depistată, cu ședere ilegală, o tînără de 28 de ani, din Ucraina, însoțită de fiul său minor. În urma verificărilor s-a stabilit că cele două persoane au intrat legal în România, însă nu au părăsit țara noastră la expirarea dreptului de ședere. Poliţiştii de imigrări au emis pe numele femeii o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească România în termen de 15 zile. De asemenea, ucraineanca a fost amendată cu 700 de lei.

Șase cetățeni din Republica Moldova prinși că lucrau la negru în Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava