Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Naționale de Marș care au avut loc la finele săptămânii trecute la Reșița au reconfirmat valoarea sportivilor suceveni. Evoluând la cel mai înalt nivel, atleții de la CSM Suceava au urcat de șase ori pe podiumul de premiere.
Medalie de aur au cucerit Andrei Gafița, în proba de 10 kilometri marș la categoria juniori I și Vlad Crîșmaru în proba de 2 kilometri marș la categoria copii I. Ambii sunt sportivi sunt de la CSM Suceava și sunt pregătiți de profesorul Radu Mihalescu.
Vicecampioană națională în proba de de 20 kilometri marș la categoria tineret a devenit Ioana Agapi, sportivă pregătită de profesorul Silviu Casandra.
Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere au urcat Ștefan Mangu în proba de 5 kilometri marș la categoria juniori III, echipa feminină de seniori a CSM Suceava în proba de 20 kilometri marș și cea masculină a aceluiași club pe aceeași distanță. Din echipa feminină au făcut parte sportivele Ioana Agapi, Alina Onofrei și Sînziana Mandiuc, primele două sunt elevele profesorului Silviu Casandra, ultima fiind antrenată de profesorul Radu Mihalescu. Din formația masculină a CSM Suceava medaliată cu bronz au făcut parte atleții Cătălin Șuhani, Paul Coman și Gheorghe Berdei, toți trei sub comanda lui Silviu Casandra.
De remarcat comportarea peste așteptări a tinerei Alexandra Tibichi, sportiva pregătită de Radu Mihalescu, care s-a situat pe locul VII la categoria juniori II după doar trei luni de atletism, dar și faptul că Andrei Gafița va participa luna viitoare la Balcaniada de Marș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava