Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă la ora 19.00, polițiștii Poliției Orașului Frasin, au fost sesizați direct de către un bărbat din comuna Ostra cu privire la faptul că a fost agresat și amenințat de nepotul său. În temeiul sesizării, poliție s-au deplasat în regim de urgență la fața locului și au constatat faptul că nepotul agresor locuiește în comuna Ostra împreună cu bunicii săi. În seara de 28.01.2023, pe fondul consumului de alcool, nepotul a provocat scandal în locuință, l-a amenințat cu acte de violență pe bunicul său și l-a lovit.

Victima nu prezenta urme vizibile de violență și nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, dar a fost îndrumat spre Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru obținerea unui certificat medico-legal.

Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 28.01.2023, ora 20.00, pe o perioadă de 5 zile, agresorul să părăsească temporar locuința situată în comuna Ostra și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victima agresiunii. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Poliției Orașului Frasin, pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie” și „amenințare”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 199 alin. (1) raportat la art.  193 alin. (1), art. 206 alin.1 din Cod Penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 și art. 38 alin. 1 din Codul penal, urmând a se dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava