Concert pascal
MOPAN Suceava

Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, face lumină în culisele încâlcite ale divorțului nepotului ei, Daniel Onoriu! Aceasta a spus părerea ei, într-un interviu tulburător acordat Click!, despre soția nepotului său, Isabela.

Isabela a plecat de acasă și nu a mai vrut să se întoarcă până în ziua de azi la pilot. Aceasta ar fi fost profund deranjată că soțul ei a ieșit în presă și pe rețelele de socializare cu diverse declarații de amor adresate fostelor lui iubite.

Daniel a încercat ulterior să-și spele păcatele și să o îmbuneze pe Isabela, practic să o facă să se întoarcă la el. Femeia a fost, însă, de neclintit. Ba, mai mult, în noaptea în care pilotului i s-a făcut rău și a ajuns din nou la Urgențe, soția sa a refuzat să vină să-l vadă!

Familia lui Onoriu nu mai știe ce să creadă și este trup și suflet alături de pilot, încercând să-l ajute să treacă peste această perioadă grea, de recuperare, când pilotul are nevoie de tratament și susținere mai mult ca oricând.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/scandal-in-familia-onoriu-rebeca-onoriu-o-face-2205852.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava