Concert pascal
MOPAN Suceava

Pilotul Daniel Onoriu nu a trecut nici acum marele hop! Din 3 decembrie, se află în comă indusă la secția de Terapie Intensivă, de la Spitalul Floreasca, iar familia se roagă non-stop pentru el! Rebeca Onoriu, mătușa pilotului de raliu, a făcut declarații exclusive pentru click.ro despre starea actuală a lui Daniel Onoriu. Pilotul este încă în stare critică!

„În momentul de față, Daniel nu mai este intubat, dar este încă în comă indusă, tot pe tratamente puternice care sperăm și ne dorim să acționeze spre vindecarea lui rapidă. Cât privește valorile analizelor de sânge, acestea se modifică de la o zi la alta. Uneori se apropie de normal, dar pentru scurt timp. Oscilează! Este în stare critică și ne rugăm să nu intervină complicații și el să capete vindecare. El știe că îl iubim, dar nu știe că îl iubim mai mult decât crede el”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.ro.

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară, din Turcia. Nici bine nu a revenit în țară că pilotului i s-a făcut, brusc, rău. A pierdut atunci doi litri de sânge și a fost internat de Urgență la Spitalul Floreasca cu o hemoragie internă masivă. De o lună și jumătate, medicii de la Spitalul Floreasca se chinuie să-l țină în viață pe pilot cu ajutorul aparatelor.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ultimele-noutati-despre-daniel-onoriu-408941.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava