Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii lui Ionuţ Sugacevschi, marele perdant de la Exatlon, au invadat paginile de socializare ale emisiunii şi ale celor doi finalişti acuzând producătorii că l-au favorizat pe Vladimir Drăghia. Nu doar românii l-au susţinut pe Jaguar, aşa cum a fost poreclit „războinicul”, ci şi mexicanii au sărit în apărarea lui. Ei s-au lansat în acuzaţii grave la adresa echipei de producţie care a decis departajarea celor doi prin votul telespectatorilor şi nu printr-o probă sportivă, la care susţin ei, Ionuţ ar fi dovedit că este mai bun, notează click.ro.

„Dacă ai show sportiv, o probă pentru departajare trebuie să existe! La Olimpiadă nu decid spectatorii! Acum, sunt mai multe variante! Ori nu există nici un premiu, ori, este blat ordinar, ori a fost un show cu strategie cunoscută de toată lumea… Indiferent de situație, jalnic, dezamăgitor, scârbos… Scot Kanal D din listă! Mi-e greață de atât de multă minciună. Spun aceasta pentru că, similar cu principiul acestei «finale», şi în marile competiții se ajunge în urma unui proces de calificare… Prin urmare, s-a presupus că acești doi concurenți sunt egali ca şi valoare sportivă!”, este doar unul dintre mesajele lăsate pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandal-la-exatlon-dupa-ce-ionut-pierdut-tu-esti-mai-bun-dar-din-pacate-vladimir-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava