Concert pascal
MOPAN Suceava

Jumătatea brunetă a trupei ”Andre”, Andreea Antonescu (38 de ani), dă culoare reality-show-ului „Ferma: orăşeni versus săteni” , de la PRO TV. Solista le-a oferit reporterilor Click! un interviu, direct din Pădurea de la Cocani, unde au loc filmările.

  • Click!: Eşti nou-venită la „Fermă: orăşeni versus săteni”. Ai slăbit foarte repede.

Andreea Antonescu: Cred că am reuşit să slăbesc câteva kilograme de la nemâncat şi de la antrenamentele lui Cristian Bozgan. Sunt fibră toată. Până acum cred că am slăbit 5 kilograme. Cristi vine din când în când în fermă şi mulţi consideră că antrenamentele lui sunt un fel de pedeapsă generală. Dar eu îţi spun sincer că sunt super fană a acestor antrenamente pentru că mi se pare un stil bun de a te antrena. Pentru că eu sunt genul de persoană care se plictiseşte într-o sală de forţă şi atunci fac sport în aer liber.

  • Care mai e relaţia cu Traian, soţul tău?

Foarte bună, cu Traian am vorbit înainte de a intra în Fermă. Suntem foarte buni prieteni.

Andreea a povestit şi despre rivalul ei din competiţie, George Burcea, cu care prietena ei de suflet, Andreea Bălan, se află în divorţ: ”Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/eu-si-traian-suntem-buni-prieteni-dar-tot-divortam-dupa-pandemie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava