Concert pascal
MOPAN Suceava

Show-urile de talente “Vocea României” (PRO TV) și “X-Factor” (Antena 1) şi-au desemnat câştigătorii, în finalele de pe 14 decembrie, respectiv 23 decembrie, însă ecourile nu s-au stins nici acum. Iar asta pentru că ambii artişti, care au plecat acasă cu câte 100.000 de euro, au iscat polemici aprinse în rândul fanilor, controverse şi reacţii acide chiar şi din partea vedetelor care au urmărit show-urile la TV, notează click.ro.

Nici vedetele nu au stat deoparte și și-au spus părerea pe Facebook. Una dintre cele mai virulente reacții le-a avut Mirabela Dauer, despre care se știe că spune lucrurilor pe nume, fără menajamente. “Finalul acestui sezon de «Vocea României» s-a terminat pentru mine cu o mare dezamăgire. Și sunt convinsă că nu doar pentru mine. Eu sunt un om căruia îi place dreptatea. Nu spun că marele câștigător nu este un băiat simpatic, talentat și carismatic. Spun doar că cele 3 contracandidate pe care le-a avut au fost vizibil mai bune. Nu are rost să ne ascundem după deget și să nu recunoaștem ceva evident.”, e parte din mesajul scris Mirabela Dauer (71 de ani) pe Facebook, o voce îndreptățită să aibă păreri, având în vedere cariera ei spectaculoasă, în muzică, de peste 5 decenii, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandalul-continua-dupa-vocea-si-x-factor-mirabela-dauer-da-totul-pe-fata-o-mare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava