Concert pascal
MOPAN Suceava

Cunoscutul vlogger Selly a intrat în atenția Oanei Roman. Vedeta consideră că tânărul nu are bagajul necesar pentru a-și susține punctul de vedere atunci când intervine într-o dezbatere publică sau orice subiect de interes național, notează click.ro.

În urma accidentului în care un tânăr aflat sub influența substanțelor interzise a luat viața a două persoane, în timp ce conducea un bolid de lux, Oana Roman și-a expus vehement punctul de vedere. Atunci a fost momentul în care a menționat că tinerii din ziua de azi iau drept exemplu din societate persoane nu tocmai potrivite, printre care și Selly.

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta și-a continuat postările de pe Instagram menționând că vloggerul i-a oferit un răspuns, însă nu a fost deloc unul pe placul ei, astfel că i-a dat prilejul să-i găsească și o poreclă: „15 cărți serioase”, făcând referire la răspunsul primit din partea lui. „Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat. O să-l numesc așa: 15 cărți serioase.”, a continuat Oana Roman, potrivit sursei citate.

Oana Roman și-a continuat argumentele susținând că nu doar familia și școala contribuie la formarea unui individ în societatea, cu valori sănătoase și fără parvenitism, ci și școala și sistemul educațional din România.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/scandalul-momentului-in-showbiz-intre-oana-roman-2293618.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava