Concert pascal
MOPAN Suceava

Scarlet Aura, una dintre cele mai proeminente formații de rock din scena muzicală actuală, este încântată să anunțe lansarea noului lor single, „Ochii Care Nu Se Văd”, care va debuta pe 8 martie prin Universal Music și Silver City Records. Acest cântec servește drept introducere în universul muzical al viitorului lor album, așteptat să fie lansat  în acest an.

„Ochii Care Nu Se Văd” este o piesă profund emoțională care explorează legăturile invizibile dintre noi, subliniind cum conexiunile noastre rămân puternice chiar și în absența fizică. Single-ul navighează printr-un spectru larg de emoții, de la nostalgie la speranță, oferind o reflectare a dorinței noastre profunde de a fi împreună, indiferent de obstacole.

Acompaniat de un videoclip cu o poveste de suflet, „Ochii Care Nu Se Văd” nu este doar o piesă muzicală, ci și o experiență multisenzorială. Videoclipul adaugă un nou nivel de profunzime la interpretarea piesei, invitând spectatorii să exploreze diverse interpretări ale temei universale a conexiunii umane.

Acest single marchează începutul unei noi ere pentru Scarlet Aura, oferind un avantaj despre direcția emoționantă și inovatoare pe care o va lua albumul Scarlet Aura. Este o demonstrație a pasiunii și a creativității neîncetate ale formației, promițând o călătorie muzicală de neuitat pentru fani și noi ascultători deopotrivă.

Scarlet Aura invită pe toată lumea să asculte „Ochii Care Nu Se Văd” și să se alăture călătoriei muzicale pe care o propun prin lansarea iminentă a noului lor album. Cu acest single, formația își reafirmă locul în inimile ascultătorilor și este pregătită să aducă muzica lor pe scena mondială.

*Despre Scarlet Aura:*

Scarlet Aura este recunoscuta ca fiind cea mai bună trupa românească de heavy metal cu voce feminină de către ascultătorii de gen. Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie la avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

*Pentru mai multe informații:*

Vizitați www.scarletaura.com și urmăriți formația pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente și lansări.

Picture by Liana Ivanov Photography

Scarlet Aura anunță cu entuziasm lansarea noului lor single "Ochii Care Nu Se Văd", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava