Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe data de 29 Februarie,o zi ce apare în calendar doar o dată la 4 ani,iconicul SkyTower va celebra cea de-a 4-a ediție a evenimentului anual SkyLove Day.

SkyLove Day este o celebrare anuală specială care, în primele trei ediții a fost marcată de eliberarea, cumulat, a peste 5.000 de baloane biodegradabile de la etajul 37 al turnului.

Acum, în cel de al patrulea an consecutiv, ediția SkyLove Day 2024aduce o schimbare importantă a conceptului evenimentului: pentru prima dată, oricine poate participa la eliberarea celor 1.000 de baloane roșii, deoarece acestea vor fi trimisespre cer de la sol, pe esplanada din fața clădirii, un spațiu accesibil publicului larg.

Sărbătoarea SkyLove Day va avea loc în ultima zi din luna iubirii, și anume joi, 29 Februarie,începând cu ora13:00.

Conceptul complet al evenimentului include un lobby decorat tematic, un colț tematic pentru fotografii instagramabile, plus vată de zahăr gratis pentru toți participanții la eveniment.

Concurs de fotografie la SkyLove Day!

Evenimentul SkyLove Day2024 va include și un concurs de fotografie numit „PRIVEȘTE CERUL!”. Cea mai apreciatăfotografie realizată în timpul eliberării baloanelor și postată pe rețele de social media folosind toate cele 3 hashtag-uri#SkyLoveDay plus #privestecerulși#lookatthesky va câștiga un voucher pentru o cină în doi la NOR-Sky Casual Restaurant, la etajul 36 al clădirii SkyTower.

Proiectul SkyLove Day continuă promisiunea SkyTower de a se impune ca o sursă de inspirație pentru comunitățile locale.

”SkyLove Day este  deja o tradiție, aici la SkyTower. În fiecare an, așteptăm cu nerăbdare să celebrăm iubirea în felul nostru unic, împreună cu chiriașii mai vechi sau cei mai noi, care uneorirămân surprinși că o astfel de tradiție există într-o clădire de birouri.Suntem, de asemenea,încântațideideea de a muta eliberarea baloanelor de pe acoperișpe Esplanada din fata turnului, aducând-o astfel mai aproape de oameni, pentru ca tot mai multe persoanesa se poatăbucura alături de noi de această declarație de dragoste către lume”, a declarat Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator  RPHI România, proprietarul clădirii SkyTower.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava