Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Trupa Sonniah, originară din Suceava, lansează cel mai nou single al lor intitulat ,,The Perfectionist”.

Este o piesă cu un refren energic, foarte rapidă și cu versuri ce exprimă o tulburare interioară, potrivite unui asemenea context muzical. Subiectul abordat de către membrii trupei este perfecționismul, o trăsătură de caracter pe care foarte multe persoane o au și care ajunge, uneori, să se manifeste asemenea unei plăgi sufletești, conform spuselor autorilor: ,,Ne-am dorit o piesă foarte rapidă, agresivă, cu versuri destul de simple, care să exprime ceea ce voiam să transmitem în mod direct, fără a ocoli subiectul sau a lăsa loc de prea multă interpretare. Am putea spune că principala sursă de inspirație, în acest caz, a fost chiar viața noastră, atât experiența individuală a fiecăruia dintre noi, cât și experiența ca grup muzical, întrucât, în foarte multe situații de lucru, perfecționismul ne-a ținut pe loc, poate mai mult decât ne-am fi dorit noi.”

Instrumentalul a fost produs exclusiv de către membrii grupului, în cadrul studioului propriu, vocile fiind înregistrate la studioul LaRa Records. De partea de mix/master s-a ocupat Dragoș Geomolean, membru activ al formației E-an-na.

Trupa Sonniah s-a înființat în toamna anului 2019, la inițiativa lui Justin Curalariu (voce), a lui Șerban Medvichi (chitară), a lui Alex Rusu (chitară) și a Alessiei Manolache (tobe). În vara anului 2022 trupa l-a cooptat la bass pe Andrei Plecan, definitivându-și astfel componența. La momentul actual, formația lucrează la material nou, pregătind simultan și lansarea unui EP.

Song Link: (69) Sonniah – The Perfectionist (Official Track) – YouTube

Band’s Social Media:

You Tube Channel: (107) Sonniah – YouTube

Facebook:(1) Sonniah | Facebook

Instagram: https://instagram.com/sonniah_band?igshid=YmMyMTA2M2Y=

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava