Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața particulară a actorului Andrei Aradits (49 de ani) a fost în ultimele zile în atenția presei după divorțul de soția sa, Andreea. Dar iată că acum acesta va fi din nou în atenția fanilor, căci revine pe micile ecrane, tot la Antena 1, unde va juca în serialul „Lia – Soția soțului meu”, unde producătoarea Ruxandra Ion i-a dat un rol important, potrivit click.ro.

Cu un look nou, tuns scurt și cu barbă, actorul revine la rolurile de personaj negativ care l-au consacrat și l-au făcut să aibă succes. Se știe că actorul este vechi colaborator al producătoarei Ruxandra Ion, cu care a lucrat la mai multe proiecte până acum, precum serialele „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”, de la postul TV ACASĂ, iar mai târziu, în „O grămadă de caramele”, la Happy Channel.

Sursele Click! au aflat că artistul ar mai fi primit o ofertă: aceea de a reveni pe post de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva!” și chiar propunerea de a participa, împreună cu fiul său într-un nou sezon al reality-show-ului „America Express”. „Nu știe încă dacă și când va avea timp să le facă pe toate”, au spus, pentru Click!, surse din apropierea lui Andrei.

Citețte articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/schimbare-importanta-in-viata-lui-andrei-aradits-2252808.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava