Concert pascal
MOPAN Suceava

Filiala din Cluj a furnizorului austriac Schuller Eh`klar a alespachetul de softuri integrate de la Senior Software pentru un management mai eficient al afacerii. Conducerea subsidiarei din România utilizează sistemele ERP și BI pentru a obține o evidență clară a stocurilor, productivitate mai mare, creșterea satisfacției clienților și multe alte beneficii.

Schuller Eh`klar, filiala din Cluj a unuia dintre cei mai mari furnizori de materiale pentru finisaje din Europa, a înlocuit vechiul sistem ERP cu pachetul de softuri integrate pentru managementul afacerii, de la Senior Software.

Compania a achiziționat sistemele SeniorERP și SeniorVisualBI pentru a-și automatiza activitatea și pentru a gestiona mai eficient businessul. Noile aplicații de tip ERP(pentru gestionarea resurselor) și BI(pentru analiza datelor) încorporează know how din peste 400 de implementări, sunt perfect integrate, extrem de ușor de utilizat și oferă rezultate imediate.

Odată cu implementarea soluțiilor ERP și BI de la Senior Software, echipa Schuller Eh`klar România urmărește să obțină o gestionare optimă a stocurilor, informații clare și o evidență corectă amărfurilor. Astfel, compania va putea asigura clienților săi necesarul de produse dorit.

„Prin implementareasoluțiilor software de la Senior Software putem utiliza într-un mod cât mai eficient atât resursele umane, cât și cele financiare și materiale. În același timp, ne asigurăm că obținem rezultatele dorite conform strategiei noastre de business.

Ne dorim ca SeniorERP să ne eficientizeze timpul și resursele și ne așteptăm ca prin această schimbare să putem reduce erorile umane, iar timpul economisit intenționăm să-l alocăm clienților. Mai departe, utilizarea unei soluții de Business Intelligence ne ajută să avem informații corecte și actualizate, necesare pentru a crește productivitatea și profitul firmei”, a menționat Janos Tamas, General Manager Schuller Eh`klar România.

Colaborarea Schuller Eh`klar cu Senior Software a început din nevoia unui parteneriat cu un furnizor de încredere, capabil să ofere soluții software și echipamente hardware performante, care să se plieze pe necesitățile companiei.

„Un aspect foarte important pentru firma noastră este dezvoltarea. Dorința de a aduce beneficii maxime, în calitate și fiabilitate, ne-a determinat să colaborăm cu Senior Software, deoarece sunt profesioniști și oferă soluții software și echipamente hardware performante.

Principalul motiv care ne-a determinat să investim într-o soluție de management al resurselor este faptul că dorim să sprijinim angajații noștri și să le optimizăm munca. Timpul este important și preferăm să-l alocăm clienților în detrimentul realizării unor rapoarte.

Implementarea și colaborarea cu echipa Senior Software a fost foarte bună. Am apreciat disponibilitatea de a asculta nevoile noastre și capacitatea lor de a adapta softul în funcție de acestea”, a completat Janos Tamas.

Pachetul ERP + BI ales de Schuller Eh`klar este utilizat cu succes de sute de companii din diferite industrii. Printre caracteristicile soluțiilor și rezultatele înregistrate de către clienții Senior Software după implementarea sistemelor SeniorERP și SeniorVisualBI se numară:

  • Control de la A la Z asupra afacerii
  • 100% trasabilitate, de la plasarea comenzii și până la livrarea produselor
  • Eficientizare cu 25% a procesului de aprovizionare cu mărfuri
  • Monitorizarea operațiunilor într-o zecime din timpul alocat anterior
  • Operativitate în sarcinile repetitive
  • Reducerea cu 40% a timpului dedicat procesării unei comenzi
  • Personalizare rapidă în funcție de nevoile companiei
  • Procesarea rapidă a sute de facturi și comenzi pe zi
  • Trasparență crescută asupra circuitului documentelor
  • Vizualizarea stocului în timp real și realizarea de rezervări de stoc pe baza comenzilor
  • Urmărirea eficientă a indicatorilor cheie de performanță
  • Vizibilitate asupra costurilor și veniturilor
  • Scăderea semnificativă a erorilor umane și a retururilor
  • Reducerea numărului de comenzi neonorate
  • Comunicare îmbunătățită la nivel intern și extern

Despre Schuller Eh`klar Romania

Cu o cifră de afaceri de circa 5,8 milioane euro, Schuller Eh`klar Romania este subsidiara Schuller Eh`klar GmbH Austria, unul dintre cei mai importanți furnizori de unelte și accesorii pentru finisaje din Europa, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu și filiale în 19 tări. Compania din România are sediul la Cluj și se ocupă cu importul și comercializarea de scule și accesorii pentru zugrăvit, adresându-se clienților persoane fizice și profesioniștilor din sectorul finisajelor.

Despre Senior Software

Senior Software  este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Fondată în 2003, compania a realizat până în prezent peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica și Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singură divizie, iar în prezent, dispune de 6 divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din 160 de angajați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava