Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 26 octombrie 2023, în a patra zi din Săptămâna ,,Școala Altfel”, Școala Gimnazială nr. 1 Vicovu de Sus a organizat o nouă ediție a evenimentului „Farmecul toamnei bucovinene”. Activitatea s-a bucurat de o reală implicare a elevilor, părinților și profesorilor, concretizată într-un târg cu specific, de mare succes.

Elevii claselor gimnaziale, alături de părinți, bunici și cadre didactice au pregătit cele mai delicioase bunătăți specifice toamnei, dar și decoruri inedite, totul pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate în anul școlar de către elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Vicovu de Sus, pe terenul de sport .

Compot și dulceață de diverse fructe, plăcinte cu dovleac și mere, cozonac, pâine de casă, sarmale, fursecuri, cornuri cu gem de prune și cu mere, zacuscă, tocană, toate preparate în casă, au fost vândute de elevii școlii, care, astfel, și-au exersat și abilitățile de mici întreprinzători. Pentru a-și vinde toată marfa, micii negustorii au mai și lăsat la preț.

Cu această ocazie, directorul școlii, prof. Aluculesei Iuliana- Nicoleta, a declarat: „ne bucurăm că am reușit să organizăm o activitate atât de plăcută pentru elevii noștri. A fost o pauză de la ceea ce poate fi considerat monotonie și a reprezentat un moment de implicare atât din partea elevilor, cât și a cadrelor didactice. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat la realizarea acestui târg, accentuând sentimentul de recunoștință pentru colegii mei și pentru familiile care au depus un efort consistent pentru a crea ceva frumos, asigurându-i pe toți de susținerea mea pentru orice activitate care aduce zâmbete pe fețele copiilor noștri. Școala noastră și-a deschis azi cu generozitate porțile, pentru a-i primi pe cei mici, dar și pe cei mari, cu aceeași bucurie. Curtea s-a umplut cu bogăție, culoare, forfotă, voie bună și muzică”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava