• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şcoala suceveană de lupte greco-romane continuă parcursul bun din acest an. Sportivii pregătiţi de Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere la cea de-a VIII-a ediţie a Cupei “Cetate Ardud”, un puternic turneul internaţional care a adunat la Satu Mare, câteva sute de luptători din România, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Croaţia, Polonia, Danemarca şi Franta.

Performerul delegaţiei sucevene a fost din nou Adrian Agache (LPS Suceava), care a confirmat forma bună de la Naţionale şi a câştigat la Cupa “Cetate Ardud” medalia de aur la categoria 76 de kilograme. Alţi doi sportivi de la LPS Suceava, este vorba de Cosmin Mihalache şi Teodor Chira, s-au întors acasa cu medaliile de argint, medalii obţinute la categoriile 73, respectiv 100 de kilograme. Clubul CSM Suceava a urcat pe podiumul de premiere prin Bogdan Pop şi Ioan Bşlan, care au cucerit bronzul la 46, respectiv 53 de kilograme.

Antrenorii suceveni au ţinut să mulţumeasca Primăriei şi Consiliului Local, Consiliului Judeţean, conducerii CSM şi LPS Suceava, Inspectoratului Şcolar Judetean şi celor de la Palatul Copiilor din Suceava pentru sprijinul acordat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava