Concert pascal
MOPAN Suceava

Şcoala suceveană de lupte greco-romane continuă parcursul bun din acest an. Sportivii pregătiţi de Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere la cea de-a VIII-a ediţie a Cupei “Cetate Ardud”, un puternic turneul internaţional care a adunat la Satu Mare, câteva sute de luptători din România, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Croaţia, Polonia, Danemarca şi Franta.

Performerul delegaţiei sucevene a fost din nou Adrian Agache (LPS Suceava), care a confirmat forma bună de la Naţionale şi a câştigat la Cupa “Cetate Ardud” medalia de aur la categoria 76 de kilograme. Alţi doi sportivi de la LPS Suceava, este vorba de Cosmin Mihalache şi Teodor Chira, s-au întors acasa cu medaliile de argint, medalii obţinute la categoriile 73, respectiv 100 de kilograme. Clubul CSM Suceava a urcat pe podiumul de premiere prin Bogdan Pop şi Ioan Bşlan, care au cucerit bronzul la 46, respectiv 53 de kilograme.

Antrenorii suceveni au ţinut să mulţumeasca Primăriei şi Consiliului Local, Consiliului Judeţean, conducerii CSM şi LPS Suceava, Inspectoratului Şcolar Judetean şi celor de la Palatul Copiilor din Suceava pentru sprijinul acordat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava