MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Slatina, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional Şcolar la lupte Greco-romane. Luptătorii de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava au avut o comportare foarte bună reuşind să urce de şase ori pe podiumul de premiere. Graţie medaliilor obţinute de sportivii pregătiţi de Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan, LPS Suceava s-a clasat pe locul 3, după Slatina şi Bacău.
Competiţia organizată de Ministerul Educaţiei s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai, în Slatina, şi a reunit 26 de cluburi din ţară. Performerul delegaţiei sucevene a fost Adrian Agache, campion la categoria 85 de kilograme. Evoluţii remarcabile au mai avut Marian Hangaleţ şi Marius Blându, cei doi câştigând medaliile de argint la 46 de kilograme şi, respectiv, la 58 de kilograme. Luptătorii pregătiţi de Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan au obţinut şi trei medalii de bronz, prin Ion Moisei la 46 de kilograme, Teodor Chira la 85 de kilograme şi Marius Mădălăchioae la 100 de kilograme.
“Ne-am depăşit obiectivele fixate pentru această competiţie, iar sportivii au avut o comportare foarte bună. Marius Blându putea să iasă campion, dar s-a accidentat la glezna. Vreau să-i remarc pe Marian Hangaleţ şi Teodor Chira, care au urcat pe podium, deşi s-au aflat la prima participare în această competiţie”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim. Acesta a ţinut să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Consiliului Judeţean Suceava şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, dar şi conducerii şi colegilor de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava