Concert pascal
MOPAN Suceava

Scriitoarea J. K. Rowling, cunoscută pentru seria romanelor „Harry Potter”, se află în centrul unei controverse după ce şi-a arătat sprijinul faţă de o cercetătoare care a publicat online mai multe mesaje împotriva persoanelor transsexuale, notează click.ro.

Un reprezentant al GLAAD a declarat pentru Variety că organizaţia a luat legătura cu echipa lui Rowling pentru a organiza o întâlnire off-the-record cu membri ai comunităţii trans. Echipa scriitoarei a refuzat întrevederea. „J.K. Rowling, ale cărei cărţi au dat speranţe copiilor că pot lucra împreună pentru a crea o lume mai bună, s-a alăturat acum ideologiei anti-ştiinţă care neagă umanitatea de bază a oamenilor transgender”, a transmis Ramos într-un comunicat. „Bărbaţii şi femeile trans şi persoanele nonbinare nu reprezintă o ameninţare şi să încerci să spui altceva îi expune unui risc. Acum este momentul ca aliaţii care cunosc şi susţin persoanele trans să vorbească şi să sprijine drepturile lor fundamentale pentru a fi trataţi egal şi corect”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/scriitoare-jk-rowling-starnit-mania-comunitatii-lgbtq-ce-afirmatii-controversate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava