Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul ”Gladiatorul” a câștigat patru premii Oscar în 2001 și este considerat una dintre cele mai bune realizări cinematografice ale tuturor timpurilor. A luat Oscarul pentru cel mai bun film, cel mai bun actor într-un rol principal (Russell Crowe), cel mai bun mixaj de sunet și cele mai bune efecte speciale. Filmul regizat de Ridley Scott a avut un buget de 103 milioane de dolari. Crowe era să fie mâncat de tigru la filmări, potrivit click.ro.

Se împlinesc 20 de ani de la lansarea filmului ”Gladiatorul”. Cu acest prilej, regizorul Ridley Scott și-a amintit câteva momente amuzante și respectiv tensionat de la filmări. Unul dintre ele este reprezentat de clipa în care Russell Crowe era cât pe ce să fie mușcat de gât de un tigru, în timp ce filma scena unei lupte din arenă. Acțiunea filmului are loc în Algeria de azi, dar filmările au fost realizate în Malta și Maroc, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/se-implinesc-20-de-ani-de-la-lansarea-filmului-gladiatorul-iata-cateva-lucruri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava