Concert pascal
MOPAN Suceava

Sean Diddy (54 de ani), pe numele său real Sean John Combs, este ținta unei anchete uriașe în SUA! Celebrul rapper, producător și actor american, care deține o avere de 1 miliard de dolari, a fost implicat într-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietățile muzicianului din Los Angeles și Miami, notează click.ro.

Agentii Departamentului pentru Securitate Internă al Statelor Unite au descins la vilele artistului în căutarea de dovezi care să-l incrimineze. Elicoptere, vehicule SWAT şi agenţi ai forţelor de ordine au luat parte la raid.

Două persoane au fost reţinute pe una dintre proprietăţi, iar martorii spun că e vorba chiar despre băieţii acestuia, Christian (25 de ani) şi Justin (30 de ani). Ancheta a fost condusă de Biroul American de Investigații de Securitate Națională (HSI) din New York, iar o fostă iubită a lui Sean Diddy l-a dat în judecată la un tribunal federal pentru acuzații de trafic sexual. Cântărețul a declarat că este nevinovat și că acuzatorii săi urmăresc „un câștig rapid”.

Cântăreaţa R&B Cassandra Ventura l-a dat în judecată pe Sean Diddy la un tribunal federal din Manhattan la jumătatea lunii noiembrie 2023. Ea l-a acuzat că a supus-o la abuzuri fizice, sclavie sexuală şi viol pe parcursul a 10 ani, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sean-diddy-artist-ziua-si-proxenet-noaptea-2350754.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava