Concert pascal
MOPAN Suceava

După despărțirea de fotbalistul Gerard Pique, Shakira începe să își expună mai des experiențele din timpul relației, dezvăluind că aceasta a fost o călătorie presărată cu iubire și ură în unele momente. Libertatea dobândită o încurajează acum să își exprime mai deschis sentimentele și gândurile, iar acest nou început pare să o inspire în moduri neașteptate, notează click.ro.

Shakira simte că abia acum are timp să se ocupe de cariera sa muzicală, despre care spune că a prosperat de îndată ce s-a separat de fostul soț Gerard Piqué, cu care are doi copii.

„Într-un fel, este destul de bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, mă trăgea în jos”, a spus Shakira, potrivit sursei citate.

„A fost genul de relație iubire-ură, uneori, pentru că de fiecare dată când trebuia să merg în studio pentru a-mi face treaba, am eșuat”, a spus ea. „Simțeam că îmi neglijez familia. Au fost momente în care nu m-am bucurat cu adevărat de asta. Știi, simțeam vinovăție. Mă simțeam sfâșiată.”

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-dezvaluie-culisele-vietii-cu-pique-a-2350655.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava