Concert pascal
MOPAN Suceava

Diddy s-a răzgândit din nou: şi-a schimbat numele în Love, deşi cu puţin timp în urmă spunea că a glumit când a spus că va face asta.

Rapper-ul în vârstă de 48 de ani – pe numele real Sean Combs – a anunţat, în noiembrie, pe reţelele de socializare, că vrea să i se spună Brother Love. Nu a durat mult şi a spus că el tot Diddy va fi de acum înainte şi că totul a fost o glumă.

Acum, starul, cunoscut şi sub numele de scenă Puff Daddy şi P Diddy, a anunţat în timpul emisiunii ‘Jimmy Kimmel Live!’ că „îşi retrage retragerea”. „Niciodată nu m-am întors la Diddy şi am făcut o mică modificare: am rămas doar la Love, din moment ce de culoare neagră sunt deja, am renunţat la Brother. Nu suna bine. Şi totul merge de minune. Cine nu-l iubeşte pe Love?”, a spus Diddy, potrivit contactmusic.com.

Muzicianul a dat vina pe publiciştii săi. „Ei sunt cei care m-au făcut să retrag ce am spus, dar eu am retras retragerea şi am scos Brother din Love, aşa că acum sunt doar Love.”, a adăugat muzicianul, conform sursei citate.

Explicând de ce a ales să îşi schimbe numele de scenă de atatea ori de-a lungul timpului, el a spus: „Puteţi să mă strigaţi şi pe celelalte nume. Este doar o evoluţie a sufletului meu, a vibraţiei mele. Eu sunt Diddy, dar în zilele foarte, foarte bune sunt Love – asta înseamnă tot timpul.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava