Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu siguranță admiratoarele din România ale actorului Sebastian Stan și-au dorit măcar o dată să îl audă pe acesta vorbind în limba română, iar acum au avut și ocazia! Într-unul dintre filmele sale, Sebastian a demonstrat că nu și-a uitat limba maternă, chiar dacă este de atâția ani plecat în Statele Unite ale Americii, unde are o carieră înfloritoare, notează click.ro.

Printre filmele populare în prezent pe platforma de streaming Netflix se numără și „355”, o peliculă americană de spionaj lansată de curând, în 2022, în care joacă și actorul român Sebastian Stan.

Fanele românce ale starului de la Hollywood au fost însă luate prin surprindere și „s-au topit” de-a dreptul când l-au auzit pe acesta dând la un moment dat o replică în limba română. Sebastian vorbește în continuare bine limba, chiar dacă este stabilit în SUA de atâția ani, iar partea în care acesta a rostit cuvintele în română a ajuns rapid virală și pe TikTok.

Actorul, care este născut la Constanța, vorbește în limba engleză pe tot parcursul filmului, însă, la un moment dat, acesta are și o replică în română. „Ai grijă cu ea! E frumoasă foc, dar e puțin zvăpăiată.”, e tot ce a fost nevoie să spună Sebastian Stan, iar TikTok-ul a luat-o razna! „Sebastian Stan vorbind în română e cel mai fierbinte!”, a scris o utilizatoare a platformei, iar multe altele i-au dat dreptate, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sebastian-stan-a-vorbit-in-romana-intr-un-film-513000.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava