Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristi Minculescu (64 ani) este extrem de activ și plin de energie.  Trupa Iris  urcă pe scenă, pe 17 iunie, la Arenele Romane.

Cristi Minculescu, Valter&Boro își întâlnesc fanii la cea de-a treia ediție „Old Blacks Rock and More Festival” și vor face super show. Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial vor fi și ei acolo, așa că iubitorii muzicii bune sunt așteptați cu mic, cu mare, la Arenele Romane. Cu cine îi este drag să cânte lui Cristi Minculescu, ce face celebrul rocker atunci când nu este pe scenă, dar și care sunt plăcerile sale vinovate, sunt lucruri pe care îndrăgitul artist le-a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!

Cum ați primit propunerea de a participa la această nouă ediție a festivalului „Old Blacks”?

Pentru noi, nu este prima oară când participăm la festival, și tocmai de aceea, fiindcă știm ce atmosferă grozavă este, am fost extrem de entuziasmați. Abia așteptăm să ne aflăm din nou în fața publicului de la „Old Blacks” și suntem convinși că va fi din nou o experiență deosebită.

Cum este rock-ul în zilele noastre? La fel de bun ca în trecut sau îi lipsește ceva?

Nu cred că îi lipsește ceva. La fel ca în cazul oricărui stil muzical și la fel ca în toate timpurile, există muzică rock de calitate și muzică rock sau formații care nu au ce căuta pe scenă. Problema bănuiesc că apare atunci când din diverse motive, acești artiști sau formații încă mai există, sunt promovați și oamenii respectivi nu se apucă de altceva, la care poate se pricep mai bine.

Când nu sunteți pe scenă și la concerte cum vă place să vă petreceți timpul liber?

Nu sunt o persoană mondenă. Nu am fost niciodată. Prefer ca puținul timp pe care îl am la dispoziție să îl petrec acasă. Mă uit la filme, documentare, ascult muzică, citesc foarte mult. Bineînțeles că nu pierd niciun meci de fotbal. Cel mai mult îmi iau, însă, energia de la Lara, nepoțica mea  O vizitez cât de des pot, ne jucăm împreună. Chiar sunt momentele pe care le aștept cu cea mai mare nerăbdare.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/secretele-lui-cristi-minculescu-solistul-trupei-2264228.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava