Concert pascal
MOPAN Suceava

Un actor celebru britanic a dezvăluit ce face Tom Cruise la filmări pentru a-și păstra autoritatea pe platourile de filmare. Detaliul din comportamentul superstarului este absolut surprinzător, notează click.ro.

Simpaticul actor Simon Pegg a fost coleg cu Tom Cruise în toate „misiunile imposibile”. Cei doi au început să lege o prietenie în ultimii 15 ani, mai ales după ce starul din Top Gun l-a ajutat pe Simon să scape de dependența de alcool.

Recent, actorul Simon Pegg a dezvăluit o latură bizară a vedetei de la Hollywood. Conform acestuia, Tom Cruise refuză să accepte responsabilitatea pentru orice greșeală și folosește o tactică pentru a-și menține autoritatea pe platourile de filmare. „Dacă ceva nu merge bine și este vina lui, el va nega categoric acest lucru. Și apoi, dacă cineva îl corectează, în loc să-i spună scuze, îmi face mie cu ochiul”, a precizat actorul britanic pentru publicția Times, citată de The Daily Mail, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tom-cruise-dat-de-gol-de-un-actor-celebru-638062.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava