Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, a revenit cu explicații, după ce și-a anulat, în ultim moment, mai multe concerte pe care ar fi trebuit să le susțină în țara natală, în cadrul unui turneu. Justin Bieber a distribuit un clip video, de aproximativ trei minute, în care le explică fanilor boala cu care se confruntă și simptomele neplăcute pe care le experimentează, notează click.ro.

Se pare că artistul a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial care se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată. În clipul video distribuit de Justin Bieber se poate observa, cu ușurință, că fața artistului este pe jumătate paralizată și lipsită de orice expresie facială, potrivit sursei citate.

Ținând cont de gravitatea bolii sale, Justin Bieber a decis să solicite ajutorul medicilor și intenționează să urmeze îndeaproape planul de tratament pe care îl primește pentru a nu rămâne cu sechele. Artistul le-a menționat fanilor că are nevoie de o perioadă de repaos, în care să se concentreze asupra propriei persoane și a sănătății.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/justin-bieber-fara-expresie-faciala-638020.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava