Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 24 februarie 2023, s-a desfășurat la Centrul Militar Județean Suceava Adunarea Generală a filialei Suceava a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”.

Activitatea de bilanț pentru anul 2022 a fost onorată de prezența  reprezentaților instituțiilor publice și a organizațiilor reprezentative,  din municipiu și din județ,  dar și reprezentanți ai Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, ai instituțiilor de apărare si ordine publică din județ, ai instituțiilor de învățământ, cât și ai administrațiilor publice locale. care colaborează constant și sprijină acțiunile Filialei Cultul Eroilor Suceava.

Din materialul prezentat de către președintele filialei, generalul de brigadă (r.) Ion Burlui, s-au reliefat principalele obiective ale asociației, care au urmărit promovarea cinstirii respectului față de eroii neamului, întreținerea și reabilitarea monumentelor și cimitirelor eroilor, omagierea înaintașilor jertfiți pentru patrie.  Reflectarea activităților s-a realizat atât prin mass-media tradițională , cât și prin  new-media, folosind conturile platformelor de socializare, dar și paginile revistei „Plăieșii”.

Din punct de vedere organizatoric, s-a menționat faptul că, la nivelul județului Suceava, sub-filialele au avut loc o serie de activități în școlile gimnaziale, apetența copiilor pentru istoria eroilor fiind una ridicată.

În luările de cuvânt ale reprezentanții instituțiilor publice au subliniat importanța activităților desfășurate în comun pe parcursul anului 2022 și rezultatele deosebite obținute .

 

Colonel (r.) dr. Cristian HOCIUNG, purtător de cuvânt al Asociației Cultul Eroilor Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava