Preşedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru trecerea în rezervă a șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, generalul de brigadă Ion Burlui. Locul său va fi luat, cel mai probabil, de prim adjunctul Costică Ghiață. Potrivit Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă cu o stea Ion Burlui din Ministerul Afacerilor Interne, începînd cu data de 30 iunie. Generalul Burlui se află la conducerea ISU Suceava din 1 februarie 2014 și a mai fost în fruntea unității din toamna lui 2009 și pînă în vara lui 2013, cînd a fost numit la șefia Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Ion Burlui a demisionat de la șefia IGSU în urma accidentului aviatic produs în ianuarie 2014 în Munții Apuseni și soldat cu doi morți și cinci răniți.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, generalul de brigadă Ion Burlui, trecut în rezervă de Iohannis, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
  • vovo

    Să fie scoasa la pensie si babaciunea din invatamant!!!Domnule preşedinte scoateţi fosilele din invatamant la pensie.Este inadmisibil sa mai functioneze 3 ani dupa data de pensionare si sunt sufocate scolile de boase comuniste care nu au dat niciodata un examen de titularizare dar au drepturi si sunt in toate comisiile platite cu bani din bugetul tării!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava