Comenzi MOPAN Suceava

Compozitorul Justin Tranter – care a colaborat cu Selena la opt dintre piesele de pe albumul ei ‘Revival’ – a alimentat zvonurile potrivit cărora Selena Gomez s-ar fi întors în studioul de înregistrări, potrivit contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Heart Wants What It Wants’ a postat recent pe Instagram o fotografie cu artista dându-se cu mascara. Alături de poză a scris simplu: „Muzică şi dragoste.”

Vestea vine după prima apariţie publică a vedetei în vârstă de 24 de ani, care a anunţat în august, anul acesta, că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, pentru a scăpa de anxietate, atacurile de panică și depresia provocate de lupus.

La gala de decernare a pemiilor American Music Awards, după ce i-a fost înmânat trofeul ‘Favourite Female Artist’, Selena a ținut un discurs emoționant. „În 2014, pe această scenă am fost cu adevărat sinceră, pentru prima dată, cu voi toți.”, și-a început cântăreața discursul, potrivit contactmusic.com. Selena a adăugat: „Cred că e în regulă dacă spun că cei mai mulți dintre voi știu foarte multe lucruri despre viața mea, fie că îmi place acest lucru sau nu. Și am fost nevoită să mă opresc. Pentru că aveam totul, iar pe interior eram sfâșiată complet.”

De asemenea, în cadrul discursului, artista le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul: „Nu știu ce am făcut ca să vă merit.”, le-a spus ea.

„Dar dacă ești sfâșiat în mii de bucăți, asta nu înseamnă că trebuie să și rămâi așa. Dacă înseamnă ceva, fie că mă respectați ori nu, vreau să știți despre mine un singur lucru: îmi pasă de oameni.”, a mai spus Selena Gomez.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava