Concert pascal
MOPAN Suceava

Selena Gomez spune că prietenii sunt cei care „i-au slavat viața” și îi îndeamnă pe oameni să se rupă de prieteniile „false”.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani a spus că prietenele ei, Ashley Cook, Raquelle Stevens și Courtney Lopez au fost sprijinul ei „în multiple situații”. „Am văzut foarte multă falsitate și răutate și cred că este foarte important să avem prietenii sănătoase, adevărate. Chiar cred asta. Ceea ce vreau să spun este că prietenii mei, fără niciun dubiu, mi-au salvat viața în multiple situații. Chiar cred asta. Pentru că sunt sinceri, iubitori, nu judecă niciodată și îmi dau sfaturi bune.”, a spus Selena Gomez într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Back To You’ a adăugat: „Am trei prietene minunate, absolut minunate, care mă sprijină mereu, care mă încurajează; iar atunci când una dintre noi alunecă și cade, nu ne este niciodată frică să fim sincere una cu cealaltă. Cred că atunci când sunt în preajma altor persoane, ori când am prietenele alături de mine în diferite locuri, oamenii încep să vorbească despre prietenia noastră. Mi-aș dori ca fetele să aibă parte de astfel de prietenii, pentru că văd foarte multă competitivitate și falsitate în jur.”

Selena a mai spus că, deși sunt foarte diferite una față de cealaltă, „se iubesc foarte mult”. „Toate prietenele mele sunt diferite. Una lucrează în domeniul imobiliar, una în social-media, una se ocupă cu diferite fundații. Este minunat. Suntem atât de diferite și ne iubim foarte mult una pe cealaltă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava