Concert pascal
MOPAN Suceava

Concursul “Selfie Pizza” este o un proiect anual ce se desfășoară ca o activitate educativă şi instuctivă în acelaşi timp, având drept scop determinarea elevilor în ornarea unor blaturi pentru pizza, să aproximeze cantităţi, să estimeze costuri ale produselor şi chiar să valorifice produsele finale în cele mai ingenioase moduri.

La acest concurs au participat 120 de elevi din clasele a V-a și de a VI-a care studiază sau au studiat despre alimente la disciplina Educatie tehnologică. A fost cel mai mare număr de copii care participă la un astfel de evenimet din toate edițiile. Activitatea s-a desfășurat la Restaurantul Pronia dinspre Mitocul Dragomirnei – Suceava, în ziua de 11 noiembrie 2023, iar elevii participanţi au fost solicitaţi şi învăţaţi să lucreze în echipe pentru  realizarea a 2 produse: pizza şi prăituri. Concursul s-a desfășurat în echipe de 4-5 elevi.

Rezultatele activităţilor consta în pizza şi mai multe prăjituri sau minitorturi realizate chiar de elevi. În cadrul acestor activităţi s-au oferit premii consistente celor mai ingenioși elevi, dar şi celor care ştiu să aprecieze cât mai bine costul produselor realizate. Sponsorul principal al acestui concurs este Asociația MGM din Dumbrăveni.

Toţi particianţii au fost foarte încântaţi de activitate şi vor rămâne încântaţi mereu de această activitate, iar elevii cu CES sau din familii monopartentale sau cu mulți copii au fost motivați și îndemnați să participe în mod egal ca toți ceilalți elevi din școala.

Pregătirile pentru concurs au început cu 2 săptămâni, începutul lunii noiembrie.

Acest proiect se desfășoară de 9 ani la Liceul Tehnologic Mihai Eminescu din Dumbrăveni, județul Suceava.

 

Coordonator proiect,

Prof. Bolohan Romeo Irinel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava