MOPAN Suceava

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului „Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza in data de 19 februarie 2019, la Iasi, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului „Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc”, lansat in luna decembrie 2018 (AICI<http://www.frds.ro/index.php?id=138&lang=1> (http://www.frds.ro/index.php?id=138) gasiti detalii despre apel).

Evenimentul isi propune sa ofere participantilor informatii specifice privind conditiile de finantare a proiectelor ce urmeaza a fi depuse in cadrul apelului mentionat.

Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate ca, pana la data de 30 ianuarie 2019, sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI<https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUAMz8lZ22ssQ4LAQfk2WuucQ0SaFx09G8rmRHK4ylI7gXtg/viewform?usp=sf_link> (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUAMz8lZ22ssQ4LAQfk2WuucQ0SaFx09G8rmRHK4ylI7gXtg/viewform).

In cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri disponibile, participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, limitandu-se participarea mai multor reprezentanti ai aceleiasi organizatii/ institutii. Doar persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment.

Niciun cost aferent participarii la eveniment nu este suportat de organizatori.
–––––––––––-
Implementat in parteneriat cu Consiliul Europei si cu Asociatia Autoritatilor Locale si Regionale din Norvegia, Programul „Dezvoltare locala” are un buget total de 82.352.941 de euro (incluzand co-finantarea de 15% acordata de Guvernul Romaniei).

Inscriindu-se in eforturile Granturilor SEE si Norvegiene de a combate saracia si excluziunea sociala, prin dezvoltarea de  comunitati puternice si incluzive, Programul „Dezvoltare locala” urmareste ca, prin proiectele finantate, sa contribuie la cresterea gradului de utilizare a serviciilor sociale de catre grupurile dezavantajate, a incluziunii sociale a copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc si a romilor, sa dezvolte capacitatea administratiei centrale si locale de a aplica principiile bunei guvernari, respectiv sa sprijine punerea in practica a recomandarilor CEDO privind respectarea drepturilor omului in Romania.

Seminar informativ regional. Apelul de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava